Produkty pro chrániče keřů (12)

Sušené řepy - HoReCa

Sušené řepy - HoReCa

Historie řepy sahá více než 2000 let zpět. Tento kořenový plod je nejběžnější mezi zeleninovými plodinami. V sušené formě může být uchováván po dlouhou dobu. Její použití je podobné použití čerstvých kořenových plodin. Stejně jako jakýkoli sušený produkt, při kontaktu s tekutinou rychle obnovuje své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, maso, marinády, pokrmy z drůbeže, rýžové a zeleninové pokrmy. Chuť sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 54 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260
Guarana - prášek

Guarana - prášek

Přírodní guarana prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 590 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
brusinka (Oxycoccus)

brusinka (Oxycoccus)

Extrakty z léčivých rostlin a bobulí se používají v potravinářském průmyslu, kosmetickém průmyslu a parafarmaceutickém průmyslu.
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Sušené celerové listy - HoReCa

Sušené celerové listy - HoReCa

V Řecku existoval skutečný kult celeru. Byl zobrazen na mincích, vítězové olympijských her byli zdobeni věnci z této rostliny, během svátků zdobili své domovy. V kuchyni se celer používá jako přísada do různých pokrmů, protože všechny části této rostliny mají silnou kořeněnou vůni. Používá se v polévkách a přílohách. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, přílohy. Chuť kořeněná, hořkosladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 1,5 Sacharidy (g / 100g)… 30 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 190
Anýzová semena

Anýzová semena

Anýzová semena - koření, které bylo do Evropy přivezeno na počátku středověku a rychle si získalo popularitu v kuchyni. Kněží a léčitelé starověkých civilizací oceňovali semena anýzu - jejich léčivé vlastnosti byly někdy nazývány zázraky. V kuchyni se používají všechny části anýzu ve všech možných formách. Anýzová semena se přidávají do marinád, aby jim dodala výraznou chuť. Pokud je smícháte s bobkovým listem a skořicí, získáte vynikající domácí koření na studené masové pokrmy. Bílkoviny (g / 100g): 18,0 Tuky (g / 100g): 16,0 Sacharidy (g / 100g): 35,0 Energetická hodnota (kcal / 100g): 360,0
Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Kokosové vločky - HoReCa

Kokosové vločky - HoReCa

V kuchyni se kokosové vločky používají především v cukrářském průmyslu. Přidávají se do různých dortů, sladkých závitků a pečiva, jak jako jemná voňavá náplň, tak jako lahodná dekorace pro hotový výrobek. Kokosové vločky se také používají na obalování čokoládových pochoutek, energetických tyčinek, polevy na zmrzlinu, sušenek, křupavých sušenek, musli, sladkostí a mnoha dalších dezertů. Použití pro Dezerty, pečivo, sušenky, jakékoli pekárenské výrobky, omáčky, masové a rybí pokrmy. Chuť Jemná, sladká s kokosovou vůní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 5,0 Tuky (g / 100g)… 50 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)…520
Sušené mrkve - HoReCa

Sušené mrkve - HoReCa

Pásky sušené mrkve jsou skvělou pomocí pro ty, kteří nemají příliš času na vaření. Pokud je tento produkt po ruce, rychlost přípravy pokrmu se výrazně zvýší. Koneckonců, kořenová zelenina nemusí být omývána, loupána, strouhána nebo krájena. Stačí ponořit mrkvové pásky do tekutiny. Obnovené v mléce se promění v lahodnou náplň do koláče nebo základ pro vitamínový salát. Lze je přidávat do smažení, do vývarů a hlavních jídel. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, pokrmy z drůbeže a zvěřiny. Chuť Sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,5 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 49 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon je jedinečný svým způsobem: je to jediná rostlina z rodu pelyňku, která nemá silnou hořkost v chuti. Tato bylina má silnou pronikavou a kyselou vůni, osvěžující chuť, a francouzští kuchaři plně využili těchto vlastností při vytváření mnoha kulinářských receptů. Estragon, jak čerstvý, tak sušený, se používá k dochucení široké škály pokrmů: dobře doplňuje omelety, mnoho druhů omáček. Použití Použití při přípravě salátů, předkrmů, polévek, hlavních jídel, nápojů, sladkých pokrmů. Chuť pikantní, mírně pikantní, osvěžující Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 23 Tuky (g / 100g)… 7,0 Sacharidy (g / 100g)… 50 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 360